ГУРТОК АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

РОБОТА АНГЛОМОВНОГО ГУРТКА ЛІЦЕЮ

Упродовж минулого тижня (03-08 грудня 2018 року) за допомогою американського волонтера та громадського діяча Девіда Пластера, засновника громадської організації “Аномалія”, у ліцеї активно працював англомовний розмовний гурток. До занять були залучені ліцеїсти:
понеділок – 31-й навчальний взвод;
вівторок – 12-й навчальний взвод;
середа – збірна 5-ї навчальної роти;
четвер – 42-й навчальний взвод та ліцеїсти з 4-ї навчальної роти;
п’ятниця – 33-й навчальний взвод.
Так, із ліцеїстами продовжують роботу з міжнародної співпраці
та надання допомоги в оволодінні англійською мовою іноземні англомовні волонтери Уілл Біпс та австралієць Пітер Роджерс.
Теми для спілкування ліцеїсти обирають самостійно в ході бесіди, ставлячи питання, які цікавлять сучасних юнаків: захоплення та дозвілля, музика та кіно, спорт і, звісно, життя однолітків за кордоном.
Уроки проходять у дружній невимушеній обстановці, юнаки легко занурюються у світ англійської мови.
Слід додати, що заняття проводяться щоденно (окрім суботи та неділі) з 17.00 до 18.00 у класі англійської мови № 119. Два заняття з п’яти проводяться з ліцеїстами, які мають початковий рівень знань з англійської мови.
Крім цього, в рамках Дня англійської мови 06 грудня 2018 року
до ліцею завітала представник Посольства Сполучених Штатів Америки Вірджинія Міллер, яка провела цікаве заняття з ліцеїстами 2 взводу 6-ї навчальної роти, під час якого ліцеїсти дізналися про визначні місця Чикаго та Бостона, американські традиції та забобони в американських вищих навчальних закладах, мали можливість порівняти національні вподобання
у їжі та проведенні вільного часу.