ВІТАЄМО НОВЕ ПОПОВНЕННЯ НОК КВЛ!

Завершилася вступна кампанія до Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею імені Богуна. Вона була проведена з урахуванням усіх вимог для збереження здоров’я абітурієнтів, дотриманням карантинних обмежень, забезпеченням справедливості й прозорості вступу.

За результатами вступної кампанії 2021 року загальна кількість юнаків і дівчат, які вступили до НОК КВЛ складає 125 чоловік. Цього року вступні випробування успішно подолали 13 юних панянок.

Серед тих, хто навчатиметься у славетному закладі чимало дітей пільгових категорій, які потребують особливої державної турботи: 3 дітей, чиї батьки загинули при виконанні службових обов’язків; 3 дітей-сиріт; 10 дітей, позбавлених батьківського піклування; 34 дитини учасників операції об’єднаних сил (ООС), учасників бойових дій; 6 дітей, у яких немає одного з батьків; 10 дітей з багатодітних сімей, 1 дитина, чий батько є військовим пенсіонером, 3 дітей — переселенеців з тимчасово окупованих територій.

Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна генерал-майор Ігор Гордійчук привітав юне поповнення, для якогопостать Героя України, легендарного спецпризначенця з позивним «Сумрак» є взірцем мужності та вірності військовій присязі та своєму покликанню.

Навчально-оздоровчий комплекс готовий до зустрічі нового поповнення. Ми вітаємо всіх юнаків та дівчат, які з гідністю витримали вступні випробування і скоро носитимуть високе звання ліцеїстів-богунців! Бажаємо їм успіхів у навчанні, наполегливості та віри у свої сили!

Поділитись:
Translate »