Вітаємо з успішною здачею вступних іспитів!

18 червня 2021 року начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна генерал-майор Ігор Гордійчук зустрівся з вступниками до навчально-оздоровчого комплексу КВЛ пільгової категорії, які отримали найкращі результати під час вступних випробувань і вже зараховані до славетного навчального закладу.
Серед них Книш Артем, Федорченко Богдан, Кузьменко Ілля, в яких батьки загинули, захищаючи Україну від російських окупантів; донька учасника АТО Чалапчій Ольга, Богдан Андрій з багатодітної родини, а також діти-сироти Куршев Павло, Саватєєв Іван, Спиридонов Валерій; Лапіга Олександр та Зеленська Олена, чиї батьки позбавлені батьківського піклування.
Ігор Володимирович привітав юнаків та дівчат з прекрасними результатами, які вони продемонстрували під час вступної кампанії та побажав їм і надалі здобувати найвищі показники в навчанні в якості ліцеїстів-богунівців.
Він зауважив, що для досягнення високих результатів під час навчання у НОК КВЛ їм треба буде сумлінно і наполегливо вчитися, опановувати нові вміння і навички. Головне, підкреслив очільник КВЛ, бути вірними своїй мрії – стати офіцерами Збройних сил України.

Поділитись:
Translate »