ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

29 серпня 2021 року в День пам’яті захисників України весь український народ вшановує память загиблих героїв, які, не шкодуючи власного життя, боронили кордони Батьківщини. З болем у серці ми згадуємо події 2014 року, які відбулися під Іловайськом. У цей день український народ втратив найкращих синів та доньок, які виборювали територіальну цілісність своєї святої землі від російських найманців та регулярних військ Російської Федерації.

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у церемонії вшанування пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни. Захід відбувся біля будівлі Міністерства оборони у Києві.

До пам’ятних заходів також долучилися рідні полеглих воїнів, представники Збройних Сил України, сектору безпеки й оборони, ветерани АТО/ООС, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та урядовці.

На заході був присутній начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна генерал-майор Ігор Гордійчук, який безпосередньо брав участь у цих подіях.

Цей день назавжди буде вкарбований в історію України, як приклад мужності та патріотизму українського народу.

Вічна пам’ять та низький уклін загиблим героям.

Поділитись: