КВЛ пишається своїми вихованцями!

У Київському військовому  ліцеї імені Івана Богуна виховується покоління майбутньої еліти Збройних Сил України, справжніх патріотів, цілеспрямованих і вмотивованих на здобуття військової професії.

Серед тих, ким пишається наш славетний заклад –  ліцеїстка 1 взводу 2 навчальної роти Любов Поліщук.

З 11 років  батьки  залучили дівчинку до спорту, зокрема,  бойового мистецтва айкідо Косіки Каратедо.  З юного віку Любов двічі на тиждень займалась бойовим мистецтвом, в тому числі на семінарах з президентом федерації  Косіки Каратедо, володарем чорного поясу 4 дан Юрієм Михайловичем Потапенком.

Неодноразово брала участь у змаганнях, в яких багато разів здобувала блискучі перемоги. Так, дівчина виборола перше місце на чемпіонаті Черкаської області з Косіки Каратедо, друге місце у Всеукраїнському відкритому турнірі “Кубок Героїв Крут” з Косіки Каратедо. Була нагороджена грамотою Голови Деснянського районної державної адміністрації міста Києва за активну участь у спортивному житті району.

Любов вважає карате надзвичайно красивим та видовищним бойовим мистецтвом, адже воно розкриває характер спортсменів, загартовує силу волі, прагнення до перемоги.

На сьогодні Любов має синій пояс Косіки Каратедо (5-кю), але зупинятися на досягнутому дівчина не збирається.

Під час навчання в КВЛ дівчина продовжує займатися спортом, бере участь в показових виступах з рукопашного бою. Нарівні зі спортом Любов успішно опановує навчальні предмети, проявляє здібності до навчання, конкуруючи з ліцеїстами – хлопцями, для багатьох з яких є прикладом цілеспрямованості і старанності.

Дівчина має бажання в майбутньому вступити до вищого військового навчального закладу Міністерства оборони України та продовжити військову службу в  українському війську.

Бажаємо Любові нових спортивних досягнень та здійснення заповітної мрії – стати офіцером Збройних сил України!

Поділитись:
Translate »