ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС-ГРА «ЧИ ЗНАЄШ ТИ ШЕВЧЕНКА?»

Тарас Шевченко… Усього два слова – а в них вся Україна. Здається, немає в нашій країні жодної людини, котра б не знала його величі. Змінюються часи, покоління, уподобання, але його творчість залишається актуальною: мільйони разів продекламована, тисячі разів переспівана, сотні разів змальована…
Традиційно не залишилися осторонь і ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Так, 10 березня в читальному залі бібліотеки команди від 5 та 6 навчальних рот змагалися за звання знавців творчості Кобзаря. Усі присутні дізналися багато цікавого про життя та творчість, особливо небайдужими глядачів залишили маловідомі факти.
Захід провели вчителі методичної підкомісії з української мови та літератури, зарубіжної літератури Ждан Наталія Олексіївна та Веремеєва Оксана Анатоліївна.
На заході були присутні заступник начальника ліцею з навчальної роботи підполковник Дмитро Єрмоленко, помічники начальника навчальної чатини лейтенант Анна Лазарєва та молодший лейтенант Анастасія Полякова, завідувач навчально-методичного кабінету Олександр Клюй, старший вчитель методичної підкомісії з української мови та літератури, зарубіжної літератури Лілія Рибалко й ліцеїсти 12, 51 та 62 взводів.
Захід відбувся у приємній, емоційно та інформаційно насиченій атмосфері й завершився перемогою 2 взводу 6 роти.
Пишаємося нашими всебічно розвиненими вихованцями!

Поділитись: