Ліцеїсти КВЛ – слухачі Університету юного педагога!

9 жовтня 2021 року за участі ліцеїстів 3 навчальної роти Київського військового ліцею імені Івана Богуна Ігоря Дердуна, Ярослава Собка, Віктора Ступки, Микита Смірнова, Дмитра Блоцького, Владислава Бєдіна, Дем’яна Гриньковського відбулася посвята та перше заняття, проведені Університетом юного педагога.

Слухачам університету вручили студентські квитки та провели тренінг з основ педагогічної майстерності. Урочистий захід, який відбувався в Музеї науки, розташованому у Виставковому центрі, провела завідувачка секцією педагогіки Київської малої академії наук Карчина Лариса Яківна.

Після заходу ліцеїсти ознайомилися з Музеєм науки. Над його експозицією, що складається із 7 блоків, працювали команди з України, Канади, США, Польщі та Швеції. Зокрема, тут представлена виставка «Дивна матерія» канадського Ontario Science Center – одного з найвідоміших наукових і дослідних центрів світу.

Виставки «Великі винаходи», «Людина», «Акустика» та «Оптика» розроблені спеціально для Музею науки польською компанією «Strong Interactions», команда якої працювала над створенням знаменитого Центру науки «Коперник» у Варшаві.

Поділитись:
Translate »