ОФІЦЕРИ КВЛ ТА НОК КВЛ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОМУ ЗАБІГУ!

10 жовтня 2021 року у м. Києві відбувся перший Український військовий забіг приурочений до Дня захисників і захисниць України та 30-річчя Незалежності України. Спортивний забіг проводиться для того, аби об’єднати людей довкола захисників України, культивувати здоровий спосіб життя, а також надати можливість для неформального спілкування і налагодження контактів між військовими та цивільними, в тому числі з іноземних держав.

Участь у спортивному заході взяли майже 1100 військових усіх видів та родів військ, а також цивільні українці. Підтримати військових побратимів по зброї своєю участю в забігу приїхали і військовослужбовці з Литви, Великобританції, Канади, США та Швеції.

На дистанції з бігу на 5 кілометрів прийняли участь офіцери Київського військового ліцею імені Івана Богуна та Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею імені Івана Богуна: майор Гусєв Андрій Володимирович, майор Возний Олександр Вікторович, лейтенант Юрковський Йосип Віталійович, лейтенант Шпак Ігор Ігорович та лейтенант Солодовник Андрій Олегович. Лейтенант Юрковський Йосип Віталійович із результатом 16 хвилин та 43 секунди зайняв ДРУГЕ місцем на змаганнях.

На завершення заходу відбулася церемонія нагородження переможців та призерів змагань, начальник Київського військового ліцею імені І.Богуна генерал-майор Ігор Гордійчук привітав офіцерів з подоланням дистанції, а Йосипа Віталійовича із зайнятим призовим місцем та вручив пам’ятний сувенір.

Дякуємо нашим офіцерам за активну участь у першому Українському військовому забігу, Ви є справжнім прикладом для молодого покоління!

Поділитись: