Пишаємося нашими випускниками!

19 червня 2021 року у Військовій академії (м. Одеса) відбувся випуск триста курсантів отримали офіцерські звання і дипломи про закінчення цього навчального закладу. Це ювілейний, десятий за рахунком, випуск з моменту створення Військової академії (м. Одеса).

За результатами навчання 3 випускники були удостоєні золотих медалей, і їх імена будуть вибиті золотими літерами на дошці пошани академії. Серед них є й прізвище випускника Київського військового ліцею імені Івана Богуна 2017 року – Телеліма Максима, який навчався у 6 навчальній роті ліцеїстів. Як кращий з випускників, Телелім Максим отримав право оголосити Кодекс честі офіцера Збройних сил України.

За час навчання у ліцеї Телелім Максим зарекомендував себе з позитивної сторони як дисциплінований та вихований ліцеїст. Бувприкладом для інших ліцеїстів, завжди підвищував рівень своїх знань, вдосконалював себе фізично,проявляв цікавість до військової справи, був справжнім патріотом України. Після закінчення Київського військового ліцею імені Івана Богуна Максим вступив до Військової академії (м. Одеса)на факультет «Підготовки спеціалістів військової розвідки та спеціального призначення».

Бажаємо Максиму міцного здоров’я, стійкості духу, добробуту, нових звершень, простого людського щастя та гідно нести звання випускника Київського військового ліцею імені Івана Богуна та Військової академії (м. Одеса), віддано любити свою Батьківщину, захищати суверенітет і незалежність України та чесно служити українському народу!

Поділитись: