ПОКРАЩЕННЯ НАВЧАЛЬНО-МАТЕРІАЛЬНОЇ БАЗИ ЛІЦЕЮ

23 серпня 2021 року на території Київського військового ліцею імені Івана Богуна завершились ремонтні роботи в приміщенні з басейном. Наразі відбувся попередній запуск систем для перевірки роботи басейну з випробувальним терміном перед його безпосередньою експлуатацією.
Цей задум керівництва ліцею був втілений у життя завдяки фінансуванню командування Сухопутних військ та допомоги Громадської організації «Волонтерська допомога Донбасу». Басейн обладнаний сучасною системою очищення та підігріву води. Середня глибина 2 метри 20 сантиметрів, довжина – 12 метрів, ширина – 5 метрів 40 сантиметрів.
Такий подарунок славетним ліцеїстам-богунцям, нащадкам козаків-характерників, буде корисний як найкращий спосіб профілактики захворювань і зміцнення здоров’я, що значно покращить працездатність та позитивно впливатиме на розвиток м’язової та дихальної системи.
Основні завдання та цілі плавання: загартування та удосконалення фізичної форми військової молоді, вдосконалення форм і методів навчання плаванню, розробки педагогічно ефективних методик і технологій проведення занять з плавання, оволодіння ліцеїстами спеціальними знаннями, життєво важливими руховими навичками та прикладними вміннями в галузі плавання.
Будучи однією з форм організації фізичної підготовки в умовах військового ліцею, водне середовище виступає як багатофункціональний тренажер, вкрай необхідний для гармонійного розвитку майбутніх офіцерів Збройних сил України та популяризації здорового способу життя.
Поділитись:
Translate »