ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ З ТАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Згідно з наказом начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна  №122  від 18.05.21 року  20 та 22 травня  вчителі підкомісії з військових дисциплін та інструктори спеціальних підрозділів Збройних сил  України на базі підготовки розвідників  ГО «Товариства сприяння обороні Батьківщини» організували та  провели практичні заняття з ліцеїстами 1 та  3 навчальних рот.

На заняттях були відпрацьовані навчальні питання з тактичної підготовки: порядку пересування зі зброєю в різних видах бою, порядку взаємодії в бойових групах.  Відпрацьовані елементи подолання смуги перешкод.  На заняттях з інженерної підготовки були розглянуті питання призначення, будови та порядку встановлення основних протитанкових та протипіхотних мін. Ліцеїсти власноруч навчалися встановлювати протипіхотні міни, розтяжки та інші вибухові пристрої.

За час проведення занять ліцеїсти оволоділи новими навиками та вміннями бойової роботи та отримали  багато позитивних вражень.

Після занять був організований обід, власноруч приготовлений ліцеїстами, під час якого інструктори поділилися багатим досвідом участі в бойових діях як на сході України, так і в інших гарячих точках.

 

Поділитись:
Translate »