Проведено мовне тестування ліцеїстів Київського військового ліцею імені Івана Богуна

Значення англійської мови в сучасному світі настільки велике, що її знання не є розкішшю. Її вивчають скрізь: у школах, в університетах, на курсах, і  наш ліцей не є винятком у цьому процесі. Будь-яка освічена людина просто зобов’язана володіти англійською мовою, оскільки саме вона є ключем до подальшої самоосвіти та самовдосконалення.

Саме цим принципом користувалися наші ліцеїсти, беручи участь у мовному тестуванні за стандартом НАТО STANAG 6001 на базі Навчально-наукового центру іноземних мов Національного університету оборони України імені Івана Черняховського: Завіруха Кирило ( 4 рота 2 взвод), Кияниця Денис ( 4 рота 2 взвод), Дергаусов Олексій ( 4 рота 4 взвод), Череп Денис ( 5 рота 2 взвод), Веснянко Михайло ( 5 рота 4 взвод), Ференець Іван (5 рота 4 взвод), Волощук Антон (5 рота 4 взвод), Рижкін Ярослав ( 6 рота 4 взвод) та Покрова Михайло (6 рота 1 взвод).

Зазначене  тестування передбачало 4 види мовленнєвої діяльності: письмо, аудіювання,читання й говоріння. З усіма цими аспектами ліцеїсти  успішно впоралися та продемонстрували відмінний запас здобутих теоретичних знань та практичних навичок у галузі англійської мови.

Вважаємо, що досягнення наших хлопців – це вже значний внесок у їх успішне майбутнє. Побажаємо їм подальших досягнень і підкорення нових вершин!

Поділитись: