ШАНОВНІ ПАНОВЕ ВЧИТЕЛІ, ВИХОВАТЕЛІ, ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ КИЇВСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ ІВАНА БОГУНА!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди одного з найбільш важливих та шанованих в Україні професійних свят – Днем учителя!

У Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна самовіддано працюють талановиті вчителі й вихователі, професіонали своєї справи.  Колектив освітян ліцею відрізняє відданість професії, терпіння, мудрість, натхнення й душевна доброта, готовність розкрити свою душу для кожної дитини. За кожним із наших вчителів та вихователів десятки, а то й сотні учнів і вихованців, яких вони щиро наділили знаннями, поділилися досвідом, побачили в кожному неповторну індивідуальність, допомогли визначитися з подальшим життєвим шляхом, заклали фундамент світогляду.

Шановні друзі! Ви вкладаєте у свідомості нашої молоді поняття честі й гідності, патріотизму та вірного служіння рідній країні, розкриваючи в ліцеїстах-богунцях кращі якості, здатність творчо мислити й приймати самостійні рішення.

Шановні колеги! Я пишаюся тим, що працюю з професіоналами з великої літери, які, опановуючи новітні технології навчального процесу, застосовують їх у повсякденній практиці, постійно самовдосконалюються та підвищують свій фаховий рівень. Тож не дивно, що наші вихованці виборюють призові місця у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах з навчальних предметів, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт, олімпіадах зі спеціальних дисциплін.

Міцного вам здоров’я, нових творчих звершень в ім’я майбутнього нашої Батьківщини, оптимізму, успіхів у роботі та життєвого благополуччя і нехай цей святковий день принесе вам тільки позитивні емоції!

Слава нескореному українському народові! Вічна й світла пам’ять всім мужнім оборонцям рідної землі різних часів! Низький уклін та шана усім, хто продовжує боротися за мир в Україні!

Слава волелюбному та працелюбному українському народові!

Слава Україні!

 

З повагою

начальник Київського військового ліцею

імені Івана Богуна

Герой України

генерал-майор                                                                        Ігор ГОРДІЙЧУК

Поділитись:
Translate »