ШАНОВНІ ПАНОВЕ ОФІЦЕРИ, СЕРЖАНТИ, СОЛДАТИ, ПРАЦІВНИКИ ЛІЦЕЮ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ ТА ВИПУСКНИКИ ЛІЦЕЮ! ШАНОВНІ БАТЬКИ (ОПІКУНИ)! ВЕЛЬМИШАНОВНІ ЛІЦЕЇСТИ-БОГУНІВЦІ!

Вітаю всіх з святом! 21 вересня Україна разом з прогресивним світовим співтовариством долучається до світового відзначення Міжнародного дня миру. Він був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, як день загального припинення вогню і відмови від насильства.

Цей день, як правило, в ООН починається з церемонії у Дзвони світу, в який вдаряє Генеральний секретар ООН після свого звернення, а хвилина мовчання покликана вшанувати пам’ять загиблих. Це свято служить для привернення уваги до дій по підтриманню миру і залучення в цей процес різних людей, організацій і груп. Цього дня кожний має замислитися над тим, що він особисто зробив заради миру і злагоди.

Для українців це свято набуло особливого значення, адже восьмий рік поспіль на Сході держави ведуться бойові дії з російським ворогом. Тому  відтепер прості слова з побажаннями миру стали головними і визначальними у житті кожного українця зі Сходу і Заходу, Півночі і Півдня.

У Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна виховується молодь з чіткою громадянською позицією, яка свідомо обрала шлях служіння Батьківщині, збереженню миру на її благословенній землі, захисту її кордонів від будь яких посягань.

В стінах ліцею навчаються юнаки і дівчата, деякі з них вже зазнали втрату рідної домівки через підступні дії московських загарбників, чиї батьки віддали своє життя заради відновлення миру в Україні або зі зброєю на передових позиціях дають гідну відсіч ворогові.

Ми всі щиро віримо у нашу Перемогу, відновлення миру на всіх українських землях.

Дорогі друзі! Мир вам і вашим близьким, затишку і злагоди кожній родині!

Слава волелюбному та працелюбному українському народові!

Слава Україні!

 

З повагою

 

начальник Київського військового ліцею

імені Івана Богуна

Герой України

генерал-майор                                                           Ігор ГОРДІЙЧУК

Поділитись:
Translate »